Hedendaags appartementsgebouw - Kluisbergen

Gevelbekleding

Thermo Ayous

"h"[age]®

Realisatie Appartement Kub Lines Thermo Ayous 11

Beschrijving van het project

Dit project betreft een modern appartementsgebouw gelegen in Kluisbergen. Het gebouw huisvest 19 prachtige, zeer groene appartementen, ontworpen met aandacht voor de natuur en de omgeving. De ontwikkeling van dit gebouw is op een duurzame manier uitgevoerd, en wonen hier geeft onmiddellijk een vakantiegevoel. Het biedt hedendaags comfort en een hoogwaardige afwerking, inclusief een groendak met zonnepanelen voor duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Gebruikte profielen, houtsoorten en afwerkingen

Het appartementsgebouw is opgetrokken uit wit geschilderde baksteen, wat een frisse en moderne uitstraling geeft. De architectonische accenten zijn afgewerkt met een combinatie van gevelbekledingsprofielen "h”[age]®-90° en "h”[age]®-02-90° in de houtsoort Thermo Ayous. Thermo Ayous is een uitstekende keuze vanwege zijn duurzaamheid en elegante uitstraling, wat perfect past bij het groene en hedendaagse karakter van het project.

Daarnaast zijn in dezelfde houtsoort Lines-planchetten gekozen voor de dakoversteken boven de gezellige terrassen. Dit voegt niet alleen een visueel element toe, maar biedt ook bescherming en eenheid aan de buitenruimtes van de appartementen.