TOTAALPROJECT MET HOUTEN GEVELBEKLEDING

Gevelbekleding

Afrormosia

"h"[age]®

Realisatie Geluwe h age Afrormosia Reno De Luxe 2

Beschrijving van het project: Dit opmerkelijk project bestaat uit een woonhuis en een prachtig poolhouse. Dit project is gelegen te midden van een landelijke en groene omgeving, waardoor het een oase van rust en schoonheid biedt voor de bewoners. De combinatie van rode baksteen en warme bruine houten gevelbekleding, in harmonie met donker aluminium voor ramen en deuren, creëert een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Gebruikte profielen, houtsoorten en afwerkingen: Voor de houten gevelbekleding zijn er twee verschillende profielen gebruikt, namelijk "h”[age]®-90° en "h”[age]®-02-90°. Deze strakke houten gevelbekledingsprofielen zijn vervaardigd uit duurzaam en stabiel Afrormosia hout. De keuze voor Afrormosia verzekert niet alleen een lange levensduur maar draagt ook bij aan de esthetische aantrekkingskracht van het project.

De houten profielen zijn met zorg afgewerkt met Woca® Exterior Oil in de elegante kleur "Teak". Deze afwerking geeft niet alleen een beschermende laag, maar brengt ook de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren, waardoor het project nog meer charme krijgt.

Realisatie door: Het vakmanschap en de aandacht voor detail van Reno De Luxe zijn duidelijk zichtbaar in dit project. De naadloze integratie van verschillende materialen en de keuze voor hoogwaardige houten gevelbekleding getuigen van de toewijding aan kwaliteit en esthetiek.