Visie en waarden

Image OUTDOOR WOOD slogan

Outdoor Wood Concepts® steunt op drie belangrijke bouwstenen, namelijk nature, design & innovation. Ze vormen onze drijfveer en dienen als intern kompas voor de ontwikkeling van nieuwe producten en onze service.

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten

FSC® staat voor "Forest Stewardship Council". Het FSC® keurmerk garandeert een verantwoorde herkomst uit duurzaam beheerde bossen en/of recyclage. Hout en afgeleide producten of andere bosproducten die een FSC® claim dragen, kunnen dit bovendien enkel wanneer ook de verwerkende keten van bos tot eindproduct gecontroleerd wordt op vlak van traceerbaarheid.

PEFC staat voor "Programme for the Endorsement of Forest Certification". PEFC is een wereldwijd certificatiesysteem dat de garantie biedt voor duurzaam bosbeheer. Concreet promoot PEFC een bosbeheer dat milieuvriendelijk, sociaal gunstig en economisch leefbaar is. Het PEFC-label garandeert de consumenten dat het product dat zij kopen afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. PEFC is uitgegroeid tot het grootste boscertificatiesysteem ter wereld.

Wanneer u kiest voor FSC® of PEFC gecertificeerde producten, kiest u bewust voor duurzaam bosbeheer, dus een verantwoorde goede keuze!

Bekijk hier onze FSC®- en PEFC certificaten.

Benieuwd naar hoe alles is ontstaan? Bekijk dan zeker eens onze tijdslijn die mooi de geschiedenis van Outdoor Wood Concepts in kaart brengt.

Bezoek onze toonzaal en expopark en ontdek alle houtsoorten in al hun pracht en praal

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

expo park

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid Expo park. Zo kan je het hout zien en voelen, ook in al zijn variaties en grijstinten

Toonzaal 22