Grenzeloos genieten

De Infinity tuinwand biedt voor elk wat wils. Dankzij de vele houtsoorten en verschillende profielkeuzes kan elke levensgenieter zijn tuinscherm op maat samenstellen. Wij ontwikkelden twee verschillende frames: één voor verticale en één voor horizontale bekleding. Fan van onze Free Willy® of meer fan van onze Woodface®? Het gros van onze gevelbekledingsprofielen kunnen bevestigd worden op dit innovatieve, geïmpregneerd frame.

De naam spreekt voor zich, een tuinwand zo ver als je wensen kan, zonder palen die de rust verstoren. De bevestiging is onzichtbaar, waardoor je tuinwand er steevast strak en gestroomlijnd bij staat.

DSCF3432

De eigenschappen van de Infinity tuinwand:

  • Geïmpregneerd frame 1782mm x 1782mm
  • Onzichtbare palen
    • LVR-paal geïmpregneerd 2.70m
    • Geschaafde paal in tropisch hardhout 3.05m
Horizontale of vertikale montage

En jouw buurman?

Wanneer je plannen smeedt over je tuinafsluiting, dien je rekening te houden met de buren. Het plaatsen van een tuinwand is namelijk niet alleen ingrijpend voor jou, maar uiteraard ook voor de buurman. Gelukkig weet de Infinity tuinwand daar raad mee. De achterzijde kan namelijk afgewerkt worden met een printdoek (zie afbeelding), een zwart schaduwdoek of een gevelbekleding naar keuze. Wij denken graag met jou en jouw buurman mee.

Printdoek

Wens je meer informatie?

Vul hier jouw gegevens in. Wij bezorgen je meer informatie.

Infinity tuinwand Eigenschappen

DSCF3430

karakter

Horizontale of verticale gevelbekleding

Personalisatie van de tuinwand

Onzichtbare bevestiging

Universeel inzetbaar

Geïmpregneerd frame

verkrijgbare houtsoorten

  • Thermo Vuren - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Grenen - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Ayous

  • Padoek

Onze beste referentie is onze toonzaal en expopark

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

Expopark

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid expopark. Zo kan je het hout zien en voelen, in al zijn variaties en grijstinten.

Toonzaal 22