CopyCat Vertical is een architecturale gevelbekleding met een sterk uitgesproken verticale belijning. Net zoals de “gewone” CopyCat is CopyCat Vertical voorzien van de verdoken ventilatie-openingen (= VentiWood®) voor een permanente verluchting van de spouw. Je krijgt de indruk van een luchtig open lattenwerkstructuur, kortom een architecturale gevelbekleding met een sterk uitgesproken belijning.

Verdoken ventilatie

Uniek aan het CopyCat Vertical-profiel zijn de verdoken ventilatie-openingen die om de 30 cm ingefreesd zijn om de spouw mooi droog en vooral goed geventileerd te houden. De gedeponeerde innovatie - VentiWood® - lost in één klap het probleem van de meeste gesloten (tand/groef) gevelbekledingen op. Toch krijgen we met CopyCat Vertical de indruk van een luchtig, open lattenwerkstructuur.

Verborgen ventilatie lang

Wens je meer informatie?

Vul je gegevens zo volledig mogelijk in.
Wij helpen je graag verder!

* verplichte velden

CopyCat Vertical Eigenschappen

Copy Cat Vertical 6

karakter

Verticale gevelbekleding

Onzichtbare bevestiging

Verkrijgbaar met houtolie afwerking in diverse kleuren

Voorzien van verborgen ventilatie (=VentiWood®) = voorkomt schimmel in de spouw

Conform brandreactieklasse D-s2,d0 mits specifieke opbouw en bepaalde voorwaarden (gevelopbouw, houtsoorten, type isolatie...)

Combineerbaar met Free Willy® Vertical

CE

verkrijgbare houtsoorten

  • W.R. Ceder - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Vuren - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Ayous

  • Padoek

  • Lariks SF 1-4

Downloads

Download folder

Onze beste referentie is onze toonzaal en expopark

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

Expopark

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid expopark. Zo kan je het hout zien en voelen, in al zijn variaties en grijstinten.

Toonzaal 22