In de kijker

We geven je een overzicht van verschillende producten en toepassingen van houten gevelbekleding. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling voor je huis, een warme en gezellige sfeer voor je bedrijfspand, of gewoon geïnteresseerd bent in de vele voordelen van houten gevelbekleding, wij hebben de informatie en inspiratie die je nodig hebt. Lees verder en ontdek wat houten gevelbekleding voor jou kan betekenen!

Actie op gevelbekleding

Uitzonderlijke actie op gevelbekleding

Ontdek nu onze acties op gevelbekleding! Snel zijn is de boodschap.

Ontdek onze actie op gevelbekleding
20240529 110343

Producten in de kijker

Gevelbekledingsprofiel Trio in de houtsoort Iroko

Bij het bouwen of renoveren van een gebouw is de keuze voor het juiste gevelmateriaal van groot belang. Het materiaal moet niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk. In dit opzicht verdient de houten geveloplossing Trio, in de houtsoort Iroko, zeker de nodige aandacht.

Trio Iroko
Trio 6

Toepassingen in de kijker

Heavy brushed wood

Heavy brushed wood met een extra olie-afwerking is een voortreffelijke optie voor gevelbekleding vanwege zijn natuurlijke textuur, duurzaamheid en unieke uitstraling. Door het borstelen van het hout krijgt het oppervlak een ruwe, levendige textuur en een verhoogde houtnerf, wat een authentiek en organisch karakter oplevert. Bovendien is heavy brushed wood uiterst duurzaam en biedt bescherming tegen de elementen, waardoor het een langdurige en onderhoudsvriendelijke keuze is.

Heavy brushed wood
Heavy Brushed Thermo Vuren 1
Neem contact op

Zit je met vragen? Contacteer ons!

Ben je benieuwd of zit je met vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons
Toonzaal

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Toonzaal 20