CopyCat is het zusje van het gevelbekledingsprofiel Free Willy®. CopyCat heeft een iets fijnere vormgeving, maar beschikt ook over de unieke ventilatie-openingen (=VentiWood®). De bekleding kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Je krijgt de indruk van een luchtig open lattenwerkstructuur, kortom een architecturale gevelbekleding met een sterk uitgesproken belijning.

Verdoken ventilatie

Uniek aan het CopyCat-profiel zijn de verdoken ventilatie-openingen die om de 30 cm ingefreesd zijn om de spouw mooi droog en vooral goed geventileerd te houden. De gedeponeerde innovatie - VentiWood® - lost in één klap het probleem van de meeste gesloten (tand/groef) gevelbekledingen op. Toch krijgen we met CopyCat de indruk van een luchtige, open lattenwerkstructuur.

Verborgen ventilatie lang

Wens je meer informatie?

Vul je gegevens zo volledig mogelijk in.
Wij helpen je graag verder!

* verplichte velden

CopyCat Eigenschappen

Staal Copy Cat

karakter

Horizontale of verticale gevelbekleding

Onzichtbare bevestiging

Verkrijgbaar met houtolie afwerking in diverse kleuren

Voorzien van verborgen ventilatie (=VentiWood®) = voorkomt schimmel in de spouw

Conform brandreactieklasse D-s2,d0 mits specifieke opbouw en bepaalde voorwaarden (gevelopbouw, houtsoorten, type isolatie...)

CE

verkrijgbare houtsoorten

  • W.R. Ceder - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Vuren - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Ayous

  • Padoek

  • Accoya® - FSC® Mix 70%

  • Lariks SF 1-4

Downloads

Download folder

Onze beste referentie is onze toonzaal en expopark

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

Expopark

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid expopark. Zo kan je het hout zien en voelen, in al zijn variaties en grijstinten.

Toonzaal 22