De eigentijdse en innovatieve gevelbekleding, Trio😊, geeft jouw project een warme en moderne uitstraling. Met Trio😊, creĆ«er je een hedendaagse en stijlvolle gevel. Ontdek alle eigenschappen en laat je inspireren.

Product in de kijker: Trio in Iroko

Trio is een innovatieve geveloplossing die de aandacht verdient. We realiseerden dit in de exotische houtsoort Iroko, wat niet alleen zorgt voor een natuurlijke en esthetische uitstraling, maar ook voor uitstekende duurzaamheid en weerbestendigheid. Trio in Iroko is een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor het bekleden van gevels met hout. Ontdek dit product in de kijker!

Wens je meer informatie?

Vul hier jouw gegevens in. Wij bezorgen je meer informatie.

Wij zijn gesloten van 19/07 tot 05/08. Je aanvraag zal pas na ons verlof behandeld worden.

Trio Eigenschappen

Trio 4

karakter

Horizontale of verticale gevelbekleding

Onzichtbare bevestiging

Verkrijgbaar met houtolie afwerking in diverse kleuren

Prijsgunstig

Conform brandreactieklasse D-s2,d0 mits specifieke opbouw en bepaalde voorwaarden (gevelopbouw, houtsoorten, type isolatie...)

CE

verkrijgbare houtsoorten

  • Thermo Vuren - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Ayous

  • Padoek

  • Iroko

  • Thermo FrakĆ© Select

Downloads

Download folder

Onze beste referentie is onze toonzaal en expopark

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood ConceptsĀ® in detail kunt bekijken.

Expopark

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid expopark. Zo kan je het hout zien en voelen, in al zijn variaties en grijstinten.

Toonzaal 22