Free Willy®, voor een wand die ademt

Deze gesloten gevelbekleding kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Door de creatieve schaduwvoeg creëert Free Willy® een erg open indruk. In 2010 heeft Designregio Kortrijk Free Willy® geselecteerd als één van de 50 meest innovatieve producten uit de regio. Het hoeft je dan ook niet te verbazen dat Free Willy® al meermaals werd nagemaakt. Je kan The Original makkelijk herkennen aan de unieke geïntegreerde ventilatie-openingen.

Verdoken ventilatie

Uniek aan Free Willy® zijn de verdoken ventilatie-openingen die om de 30 cm ingefreesd zijn om de spouw mooi droog en vooral goed geventileerd te houden. De gedeponeerde innovatie - VentiWood® - lost in één klap het probleem van de meeste gesloten (tand/groef) gevelbekledingen op. Toch krijgen we met Free Willy® de indruk van een luchtig, open lattenwerkstructuur.

Verborgen ventilatie lang

Leuk weetje :)

De naam "Free Willy®" is geïnspireerd op de gelijknamige walvis. De doorsnede van het profiel doet namelijk denken aan het warmbloedige zoogdier.

Naam free willy

Wens je meer informatie?

Je hebt interesse in de producten van Outdoor Wood Concepts en je wenst graag meer informatie te krijgen? Laat je gegevens achter en wij contacteren je om dit verder met jou te bespreken.

Is je project al wat concreter? Vul dan het prijsadvies-formulier in.

Of wens je vooral wat inspiratie op te doen? Leg dan een bezoek vast in onze toonzaal. Onze experts helpen je graag verder!

Wij zijn gesloten van 19/07 tot 05/08. Je aanvraag zal pas na ons verlof behandeld worden.

Free Willy® Eigenschappen

Origineel, uniek architecturaal profiel

  • Eigentijds en innovatief
  • Selected by Designregio Kortrijk

Wil je graag alle info op een rijtje? Download dan zeker de eigenschappenfolder. Je vindt deze terug onderaan de pagina.

Eigenschappen Free Willy FR beeld staal

Free Willy Eigenschappen

Staal Free Willy

karakter

Horizontale of verticale gevelbekleding

Onzichtbare bevestiging

Verkrijgbaar met houtolie afwerking in diverse kleuren

Voorzien van verborgen ventilatie (=VentiWood®) = voorkomt schimmel in de spouw

Conform brandreactieklasse D-s2,d0 mits specifieke opbouw en bepaalde voorwaarden (gevelopbouw, houtsoorten, type isolatie...)

Gedeponeerd model en geregistreerd handelsmerk

CE

verkrijgbare houtsoorten

  • W.R. Ceder - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Grenen - min 70% PEFC Cert.

  • Thermo Ayous

  • Padoek

  • Afrormosia

  • Lariks SF 1-4

Downloads

Download folder
Download de eigenschappenfolder

Onze beste referentie is onze toonzaal en expopark

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

Expopark

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid expopark. Zo kan je het hout zien en voelen, in al zijn variaties en grijstinten.

Toonzaal 22