Neighbours®, voor sfeervolle privacy

Neighbours® springt in het oog dankzij de strakke vormgeving en slimme positionering van de houten balken die zowel privacy als het contact met de omgeving mogelijk maakt. Het tuinwandsysteem heeft een uniek design en een architecturale uitstraling. De tuinwand bestaat uit balken die tot 3 meter uit de grond kunnen rijzen en slechts 40 cm in de grond zitten.

Gepatenteerd montagesysteem

Voor Neighbours® ontwikkelden wij een gepatenteerd montagesysteem dat volledig onzichtbaar is. Het systeem zorgt ervoor dat de balken zich slechts 40 cm onder de grond bevinden. Boven het maaiveld kan Neighbours® een hoogte aannemen van 1.80m of 3.00m. Het volledige systeem is conform de normen m.b.t. windbelasting, staalconstructies en verankeringen.

Neighbours 1

Neighbours® als alternatief voor een bakstenen muur

Neighbours® is meer dan zomaar een tuinwand. Het systeem wordt vaak geplaatst daar waar anders een gemetselde muur zou komen. Om aan de criteria van een volwaarde bakstenen muur te voldoen moet Neighbours® erg sterk en stevig zijn, meer nog dan gevelbekledingssystemen of tuinschermen.


Hoeveel kost Neighbours®?

Om je alvast een idee te geven over de investering, delen we graag de richtprijzen voor particulieren voor het volledige systeem.

Hoogte 1.80m - Lengte 2.00m : 1610€ excl. BTW (*)

Hoogte 3.00m - Lengte 2.00m : 2154€ excl. BTW (*)

(*) Voor een volledig pakket, incl. alle onderdelen (= balken, cassette, afstandshouders, bodemplaat enz...) - Plaatsing en fundering niet inbegrepen


Vraag een offerte voor jouw specifiek project

Voldoet Neighbours® aan jouw persoonlijke wensen en past het in jouw project? Bezorg ons dan jouw plannen. Neem contact met ons op : info@outdoorwoodconcepts.be


Neighbours® werd ontworpen rekening houdend met de normen :

  1. voor de windbelasting "EN 1991-1-4-2005" aangevuld met de nationale bijlage "EN 1991-1-4-2009-ANB"
  2. voor de algemene regels standconstructies "EN 1993-1-1-2005" aangevuld met de nationale bijlage "EN 1993-1-1-2010-ANB"
  3. voor de verankeringen "EN 1993-1-8-2005" aangevuld met de nationale bijlage "EN 1993-1-8-2010-ANB"

Wens je meer informatie?

Vul hier jouw gegevens in. Wij bezorgen je meer informatie.

Wij zijn gesloten van 19/07 tot 05/08. Je aanvraag zal pas na ons verlof behandeld worden.

Neighbours Eigenschappen

Neighbours 1

karakter

Wordt als volledig systeem aangeleverd

Onzichtbaar ondergronds montagesysteem

Gepatenteerd montagesysteem

Geregistreerd handelsmerk

verkrijgbare houtsoorten

  • Tropisch hardhout

Downloads

Download folder

Onze beste referentie is onze toonzaal en expopark

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

Expopark

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid expopark. Zo kan je het hout zien en voelen, in al zijn variaties en grijstinten.

Toonzaal 22