De T004 terrasplank, een doordachte keuze

Genieten van de eerste ochtendzon op jouw aangename terras? Een mooi en kwaliteitsvol terras is een investering en vereist nauwkeurigheid op vlak van ontwerp en materiaalkeuze. Wanneer je een eigentijds en strak terras wenst, zijn onze terrasplanken T004 een uitstekende keuze.

Een uitnodigend houten terras

Een houten terrasplank biedt tal van voordelen. Hout is hét materiaal bij uitstek voor een goede isolatie. Geen ijskoud terras wanneer de dag aanbreekt en een aangename gevoelstemperatuur bij warme dagen. Bovendien oogt het ook nog eens mooi en rustgevend, waardoor het steevast aangenaam vertoeven is in jouw tuin. Je kunt je terras laten terugkeren in de vorm van een houten tuinwand en zo een mooi geheel vormen. En daar blijft het niet bij. Wanneer je het milieu een warm hart toedraagt, is een houten terras de kers op de taart. Naast zijn ecologische troeven, is hout ook erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

T004 6

De T004 terrasplank scheert hoge toppen

Waarom onze terrasplank T004 erbovenuit springt? Omdat het een sterk en kwalitatief product is. De T004 gaat een leven lang mee en is bijzonder eenvoudig te onderhouden. Onze terrasplanken ondergingen de beste kwaliteitsverbeteringen, waardoor ze veiligheid en stevigheid bieden. De afgeschuinde kanten van de T004 creëren een uitnodigende omgeving en tillen de esthetische waarde van je tuin naar een hoger niveau. Ook de onzichtbare bevestiging met behulp van de Connector Black en de Border Connector maakt van onze T004 een prachtige verschijning. Bovendien kent onze terrasplank geen tijd, ze behoudt haar vorm en wordt mooier met de jaren dankzij de natuurlijke vergrijzing. Tot slot kan je zelf kiezen in welke tropische houtsoort je je terras plaatst: Paraju/Massaranduba, Padoek of Ipé.

T004 4

Wens je meer informatie?

Vul hier jouw gegevens in. Wij bezorgen je meer informatie.

T004 Eigenschappen

Staal terras

karakter

Onzichtbare bevestiging

verkrijgbare houtsoorten

  • Padoek

  • Ipé

  • Paraju

Downloads

Download folder

Onze beste referentie is onze toonzaal en expopark

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

Expopark

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid expopark. Zo kan je het hout zien en voelen, in al zijn variaties en grijstinten.

Toonzaal 22