23/08/2022

Outdoor Wood Concepts® op Architect@Work Rotterdam

Bezoek ons op de beurs Architect@Work op 14 en 15 september in de Ahoy in Rotterdam.

21anr banner 1100x165px nl

Outdoor Wood Concepts® op Architect@Work Rotterdam

Na een geslaagde editie in Brussel vind je ons op 14 en 15 september ook terug in de Ahoy te Rotterdam voor een nieuwe Architect@Work.

Onze nieuwste innovatie Woodface® Acoustic maakte furore in Brussel, en is ook in Rotterdam te bewonderen. De akoestische wandbekleding combineert houten profielen met vinnen in wolvilt.

Woodface® Acoustic is gegroeid uit de innovatieve gevelbekleding Woodface®, The Original. Dit systeem is al op de markt sinds 2014 en is de eerste gevelbekleding waarbij hout en aluminium gecombineerd wordt. Deze architecturale en uitgesproken verticale geveloplossing werd een waar succes en een unicum op de gevelmarkt.

Vanuit het systeem van Woodface® ontstond het idee voor Woodface® Acoustic. Het gevelsysteem groeide uit tot een akoestische wandbekleding. Exterieur gaat hierdoor harmonieus over naar interieur.

Door de vele keuzemogelijkheden, het gebruik van natuurlijke materialen en integratie in de architectuur, vormt Woodface® Acoustic een uiterst innovatief en uniek product op de interieurmarkt

Wil je Woodface® Acoustic voelen en beleven? Kom langs in de Ahoy en ontdek onze nieuwste creatie in 'real life'. Ons standnummer is 80.

Wij kijken ernaar uit je daar te ontmoeten! Jij ook?