Residentie Sparta Heestert - Luxueuze Appartementen met Woodface®-Gevelbekleding

Gevelbekleding

Zwart geolied

Woodface

Realisatie Sparta Heestert Woodface Thermo Vuren Zwart 4

Beschrijving van het project

Residentie Sparta Heestert is een stijlvol project bestaande uit 7 luxueuze appartementen, elk met hedendaags comfort, en biedt tevens 9 autostaanplaatsen. Bij het ontwerp van deze appartementen stond modernisme en comfort centraal. De grote raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval, terwijl de perfecte oriëntatie ervoor zorgt dat de bewoners optimaal kunnen genieten van de schitterende omgeving.

Gebruikte profielen, houtsoorten en afwerkingen

Voor de gevelbekleding van dit project is een combinatie van materialen gekozen. Het gebouw is opgetrokken in witte crépi, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is de gevel afgewerkt met Woodface®, een geveloplossing die houten profielen combineert met aluminium profielen.

De houten profielen in dit project zijn vervaardigd uit Thermo Vuren en zijn zwart geolied, wat een eigentijdse uitstraling en duurzaamheid toevoegt aan de gevel. Ze zijn gecombineerd met zwart gelakte aluminium profielen, wat het geheel een samenhangende en stijlvolle look geeft.

Dit project is een voorbeeld van hoe moderne architectuur en comfort kunnen worden gecombineerd om een luxe woonomgeving te creëren, waarbij de keuze voor Woodface®-gevelbekleding bijdraagt aan de visuele aantrekkelijkheid en esthetiek van het gebouw.