Residentie Marguerite, De Haan - Charmante woon- en commerciële ruimtes met Lines in Thermo Ayous

Gevelbekleding

Thermo Ayous

Lines

Realisatie Residentie Margueritte de Haan Arch For Future Lines Thermo Ayous 2

Beschrijving van het project

Residentie Marguerite in De Haan is een veelzijdig gebouw dat onderdak biedt aan zes appartementen, een immokantoor en de sfeervolle tearoom Barlena. Dit project heeft een bevoorrechte ligging op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor bewoners en bezoekers.

Gebruikte profielen, houtsoorten en afwerkingen

De gevel van Residentie Marguerite is bekleed met het houten gevelbekledingsprofiel "Lines" in de duurzame houtsoort Thermo Ayous. Het gebruik van vier verschillende profielen (Lines 1, 2, 3 & 4) die met elkaar zijn gecombineerd, creëert een boeiend lijnenspel op de gevel, wat het gebouw een opvallende en eigentijdse uitstraling geeft.

Wanneer er een brandreactieklasse vereist is, is het niet makkelijk om een gevelbekleding in Thermo Ayous te vinden die voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Met het Lines-profiel bieden wij de oplossing en attesteren wij een brandreactieklasse B-s1,d0.

Voor dit profiel beschikken wij over een classificatierapport conform systeem 1. De profielen in Thermo Ayous werden brandvertragend geïmpregneerd en werden geplaatst volgens de vereiste normen en met K15 Kingspan. Dit systeem is uniek, conform en budgetvriendelijk door het uitschakelen van een CaSi-plaat.

Lees alles over deze brandconforme oplossing in onze blog.

Realisatie door

Dit project is een realisatie van stardealer Tavernier, die met expertise en aandacht voor detail heeft bijgedragen tot het succes van dit project.

Architect

Dit project is ontworpen door Architects For Future, die erin zijn geslaagd om een elegant en functioneel ontwerp te creëren dat perfect past bij de omgeving en de verschillende functies van het gebouw. Het gebruik van het Lines-profiel voegt een eigentijdse en aantrekkelijke esthetiek toe aan Residentie Marguerite, waardoor het een blikvanger is aan de kust.