Keuken en poolhouse afgewerkt met Free Willy® Vertical in Thermo Ayous

Gevelbekleding

Thermo Ayous

Free Willy® Vertical

Realisatie Waregem Free Willy Vertical Thermo Ayous 14

Beschrijving van het project

Deze aanbouw dient als buitenkeuken en poolhouse. Het project valt op door de harmonieuze combinatie van verschillende materialen, waaronder houten gevelbekleding in Thermo Ayous, donkere aluminium ramen en grijze terrastegels.

Gebruikte profielen, houtsoorten en afwerkingen

Voor de gevelbekleding van de aanbouw is gekozen voor het "Free Willy Vertical" profiel. Dit verticale gevelbekledingsprofiel kenmerkt zich door zijn opvallende verticale belijning, wat een eigentijds en dynamisch visueel effect creëert. Het profiel is vervaardigd uit Thermo Ayous, een houtsoort die garant staat voor een egale en natuurlijke uitstraling.

De combinatie van Thermo Ayous met de donkere aluminium ramen en grijze terrastegels zorgt voor een evenwichtige en moderne esthetiek die naadloos past bij de functie van de aanbouw als keuken en poolhouse.

Realisatie door

Piepers Projects uit Waregem heeft met vakmanschap en toewijding gewerkt aan dit project. De aandacht voor detail en de precisie waarmee de verschillende materialen zijn geïntegreerd, getuigen van het professionalisme van het bedrijf.