Interieur van wijnbar bekleed met Woodface®

Gevelbekleding

W.R. Ceder - min 70% PEFC Cert.

Woodface

Realisatie Woodface Western Red Ceder Axiome Architecture Mons 1
Realisatie Woodface Western Red Ceder Axiome Architecture Mons 2 Realisatie Woodface Western Red Ceder Axiome Architecture Mons 3

Architect: Axiome Architecture - Mons

Interieur van wijnbar bekleed met Woodface®

Project: wijnbar "le dit vin"

Woodface® is een geveloplossing waarbij houten en aluminium profielen worden gecombineerd.

Houtsoort: W.R. Ceder

Aluminium profielen: Grijs gelakt

Getuigenis architect: "Wijnbar "le dit vin" is een kleine bar gelegen in het centrum van Bergen. De eigenaar, gepassioneerd wijnverkoper, biedt zijn klanten het plezier om goede wijnen en fijne vleeswaren te ontdekken. Zijn wens was om de kleine ruimte van de bar een heel gezellige sfeer te geven.

Daarom heeft Axiome bij de ontwikkeling van dit project gewerkt met materialen die de ruimte een andere dimensie, een sterke identiteit geven. Het was hierbij ook belangrijk dat de wijnflessen op een mooie manier konden getoond worden aan de klant.

De gevelbekleding Woodface® in W.R. Ceder geeft een warm volume aan deze kleine ruimte en laat toe om stockage te verbergen. Ook laat Woodface® toe om niches te creëren om de flessen op te hangen.

Ook de verlichting creëert een sfeer waar het leuk is om te vertoeven en laat de producten mooi uitkomen. De harmonie tussen de dynamiek van de houten gevelbekleding en de warme kleuren, geeft aan de wijn een identiteit die overeenkomt met zijn karakter."