CENTRAL PARC MOESKROEN

Gevelbekleding

Thermo Ayous

Free Willy® Vertical

Realisatie Central Parc Moeskroen Free Willy Vertical Thermo Ayous 2

Beschrijving project

Central Parc Moeskroen is een prachtig appartementsgebouw gelegen in het hart van Moeskroen, omringd door weelderig groen. Het project biedt een ideale woonomgeving met gemakkelijke toegang tot belangrijke verkeersroutes en winkels in de stad. De nadruk ligt op duurzaamheid en moderne elegantie, wat perfect tot uiting komt in de houten gevelbekleding die dit gebouw siert.

Gebruikte profielen en houtsoorten

Voor de gevelbekleding van Central Parc Moeskroen is gekozen voor het "Free Willy® Vertical" profiel. Dit specifieke profiel kenmerkt zich door zijn verticale belijning, wat een uniek en eigentijds esthetisch element toevoegt aan het gebouw. Bovendien zijn de profielen uitgerust met verborgen ventilatiesleuven, waardoor er voortdurende ventilatie van de spouw mogelijk is.

De houtsoort die voor dit project is gebruikt, is Thermo Ayous. Deze houtsoort staat bekend om zijn luxe uitstraling en moderne warme bruine kleur. Thermo Ayous voegt een vleugje elegantie toe aan Central Parc Moeskroen, terwijl het tegelijkertijd duurzaamheid en stijl combineert.