Appartementsgebouw Kruisem - Verticale gevelbekleding in Padoek

Gevelbekleding

Padoek

"h"[age]®

Realisatie Kruishoutem h age 1

Beschrijving van het project

Dit eigentijds appartementsgebouw te Kruisem werd gerealiseerd door DPR Construct. Het ontwerp is verzorgd door architect Colpaert Marc. De houten gevelbekleding beslaat een oppervlakte van 100 vierkante meter en is een essentieel element in de esthetiek van het gebouw.

Gebruikte profielen, houtsoorten en afwerkingen

Het appartementsgebouw in Kruisem is afgewerkt met een combinatie van verticale gevelbekledingsprofielen. Deze omvatten "h”[age]®-90°, "h”[age]®-02-90° en "h”[age]®-04-90°, die allemaal zijn vervaardigd uit de duurzame houtsoort Padoek en afgewerkt met een Woca® Exterior Oil in de warme walnoot-kleur. Padoek staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor gevelbekleding. Deze bekleding voldoet aan de brandreactieklasse D-s3-d1, welke vereist werd voor de bouw van dit appartementsgebouw.

Deze combinatie van verticale gevelbekledingselementen in Padoek draagt bij aan de eigentijdse uitstraling van het appartementsgebouw, waardoor het een visueel aantrekkelijke aanvulling is op de omgeving.

Realisatie door

DPR Construct heeft met vakmanschap en precisie gewerkt aan de realisatie van dit project, waarbij speciale aandacht is besteed aan de houten gevelbekleding. Het resultaat getuigt van het professionele vakmanschap van het constructiebedrijf.

Architect

Architect Colpaert Marc heeft een doordacht ontwerp geleverd voor het appartementsgebouw in Kruisem. De keuze voor verticale gevelbekledingselementen in Padoek draagt bij aan de eigentijdse uitstraling en aan de algemene visuele aantrekkingskracht van het gebouw.