Outdoor Wood Concepts® voor bouwheren

Win professioneel advies in en ontdek onze brede waaier aan producten. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Kies voor de natuurlijke warmte en uitstraling van hout.

Wij produceren massief houten gevelbekledingen, terrassen en tuinschermen met een natuurlijke warmte en uitstraling. En dankzij onze duurzame houtsoorten behouden ze die fantastische look. Onze selectie van hout berust immers op kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien verkiezen we zoveel mogelijk FSC®- of PEFC-gecertificeerde houtsoorten. Naast fantastische houtsoorten en indrukwekkende looks, staan onze producten ook voor creatieve, innovatieve en kwalitatieve oplossingen met een architecturale meerwaarde voor elke woning, handelszaak of industrieel gebouw.

Afbeelding1

Waarom kies je als bouwheer voor ònze producten?

Een greep uit onze unieke innovaties en productontwikkelingen :

 • Onzichtbare ventilatiesleuven (VentiWood®) om schimmel te voorkomen
 • Schuine, kopse tand-groefverbinding (RainDrain®) die het water naar voor afleidt en waterinfiltratie in de spouw vermijdt
 • Onzichtbare bevestiging
 • Voorzien van een nagellijn voor een eenvoudige en snelle plaatsing
 • Aangepaste hoekprofielen voor een strakke afwerking

Laat je inspireren...

Onze producten schitterden reeds in tal van projecten. Hoe kan het ook anders? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en dus voor ieder wat wils. Laat je inspireren, en geef je project net dat ietsje meer. Neem een kijkje op onze referentiepagina.

Referentiepagina

Kom onze producten ontdekken in onze toonzaal en expopark!

Benieuwd hoe onze stijlvolle concepten er in het echt uitzien? Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek onze brede waaier aan producten. Ook ons expopark heeft heel wat te bieden. Je kan er vergrijsde gevelbekleding bezichtigen of het effect van verschillende oliën onderscheiden. Kortom, onze showroom en expopark geven je een realistische kijk op onze materialen, zodat jij precies weet waarvoor je kiest. Wist je trouwens dat we jou, de bouwheer, niet met lege handen naar huis sturen? Je ontvangt een doos met stalen, zodat je alles thuis nog even kan laten bezinken.

Stalendoos

Maak een afspraak.

Niet alleen ontdekken, maar ook op zoek naar advies? Samen nemen we je project onder de loep en zoeken we naar de beste oplossing. Maak een afspraak, en dan rekken onze experts graag wat extra tijd voor jou uit.

Toonzaal 23

Het onderhoud van uw gevel, een vak apart!

Ook het onderhoud van uw gevels ligt ons nauw aan het hart. Daarom geven wij onze kennis en raad over onze gevels en producten maar al te graag door.

Voorvergrijzing met Cabot® Bleaching Stain...

 • versnelt het natuurlijk vergrijzingsproces;
 • versnelt het verweringsproces van onbehandeld hout;
 • geeft het hout de natuurlijke grijze kleur van drijfhout.
Cabot

Afwerking met kwalitatieve oliën...

 • geeft een duurzame bescherming;
 • geeft UV-bescherming;
 • bestaat in diverse kleuren.
Woca

Reiniging van vuil vergrijsde gevelbekleding met Cleaner®...

 • werkt snel en efficiënt op vuil vergrijsde gevelbekleding;
 • is niet arbeidsintensief;
 • verwijdert organisch vuil.
Cleaner

Tips bij het onderhoud van uw houten terras

Niet alleen onze gevels, maar ook onze terrassen houden wel eens van een onderhoud.

Download

Bezoek onze toonzaal en expopark en ontdek alle houtsoorten in al hun pracht en praal

Toonzaal

Wij verwelkomen je van harte in onze toonzaal, waar je het volledige assortiment van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

expo park

Kom al onze producten en houtsoorten bekijken in ons uitgebreid Expo park. Zo kan je het hout zien en voelen, ook in al zijn variaties en grijstinten

Toonzaal 22