Bezoek onze toonzaal

Wij verwelkomen u van harte in onze toonzaal, waar u het volledige gamma van Outdoor Wood Concepts® in detail kunt bekijken.

Openingsuren :

Maandag - vrijdag: 
8u – 12u
13u – 18u
Zaterdag:  8u30 - 12u 

 

Tip:

Waarom zou u het nuttige niet koppelen aan het aangename? Bij een bezoek aan onze toonzaal bevindt u zich aan de voet van de Vlaamse Ardennen.

Op culinair vlak kunt u zich laten verwennen in sfeervolle restaurants zoals

* Koevert : Grill restaurant in de Vlaamse Ardennen.

* Moreelsgoed : Gastronomisch - Belgische/Franse keuken in een stijlvol oud herenhuis - beperkte kaart met verse kwaliteitsproducten.

* Ploatse 6 : Gezellige bistro met trendy interieur waar huisbereide bistrogerechten en seizoensgebonden suggesties geserveerd worden.

O'Vignes - Food & Wine : Seizoensgebonden gerechten met aangepaste wijnen in een eigentijds kader.

Een wandeling of een fietstocht in natuurgebied De Scheldemeersen, doorheen Kluisbergen of op de Kwaremont maken uw dag compleet. Of waarom niet een ontdekkingstocht van onze mooie streek met een Vespa ?  Op 200 m van onze toonzaal vindt u Vespa Renting Avelgem die verschillende formules aanbiedt (o.a. Ronde van Vlaanderen,  2 Daagse Vespa Deluxe enz. ). Op 300 m vindt u Fietsen Defresne waar u een fiets en e-bike kan huren.

Bent u kunstliefhebber? Bezoek dan ook Deweer Gallery te Otegem (op 3.5km van Outdoor Wood Concepts). In 4 tot 6 tentoonstellingen per jaar presenteert deze galerie haar selectie van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars op het vlak van de internationale hedendaagse, beeldende kunst. Een aanrader!

Sauna : Body & Nature te Avelgem met diverse arrangementen.

Maak alvast een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in alsook een datum, die u schikt, en we contacteren u om uw afspraak onze toonzaal te bevestigen.

Opgelet: op zaterdagnamiddag zijn we gesloten vanaf 12u.

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in de privacy policy.
//