Werken bij Outdoor Wood Concepts® - Verdonckt Hout

Op zoek naar een uitdagende job in de houtsector?

Verdonckt Hout is sinds 1920 in the mood for wood. Ons aanbod bestaat uit onder meer constructiehout, tropisch hout, gevelbekleding, tuinhout, enzoverder. Daarnaast bieden wij ook diensten zoals het verzagen van plaatmaterialen, ardisoptimalisatie, schaven op maat en dergelijke aan.
Naast Houtmagazijn Verdonckt hebben wij ook een aparte afdeling die vernieuwende gevelprofielen en -concepten op de markt brengt, genaamd Outdoor Wood Concepts. Hiervoor werken we samen met designers en zijn we pionier op vlak van design en innovatie.
Als traditionele houthandel en trendsetter op de gevelbekledingsmarkt hebben wij ambitieuze toekomstplannen. Daarom zijn we op zoek naar dynamische, talentvolle medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wij zoeken:

Orderpicker (M/V)

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je verzorgt de orderpicking voor de bestellingen van klanten. Hiervoor volg je de werkbon en werk je met een heftruck. Je verzamelt en verpakt de nodige producten op een professionele manier.
 • Je verzamelt de nodige onderdelen voor productieopdrachten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de goederontvangst en voert er de vereiste kwaliteits- en kwantiteitscontroles op uit.
 • Je legt en stapelt de aangeleverde goederen op de juiste rekken in het magazijn.

Profiel

 • Je draagt orde, netheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel, zowel in het magazijn als op de bedrijfsterreinen.
 • Je kan werken met een computer en magazijnsoftware.
 • Je bent stressbestendig en blijft rustig onder wat we van jou verwachten.
 • Je werkt efficiënt en voelt je betrokken.
 • De klant staat voor jou centraal.
 • Je bent in the mood for wood : Houtkennis is niet per se vereist, maar je bent enthousiast en gepassioneerd door je werk en je leert vooral graag bij.

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische en warme omgeving waar iedereen klantvriendelijk en betrokken is. Efficiënt en klantgericht werken staat dan ook bij iedereen voorop. Wij bieden je een boeiende job aan met ruimte voor initiatief en zorgen voor een geschikte opleiding bij aanvang van de functie. We bieden je een aantrekkelijk en competitief loon.
Zie je het al helemaal zitten?
Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar ambities@outdoorwoodconcepts.be Komt jouw profiel in aanmerking voor deze functie, maar belangrijker nog, ben je gemotiveerd en leer je snel? Dan nemen wij contact met jou op en nodigen we je uit voor een verkennend gesprek!

 

 Productie- en planningsverantwoordelijke

Taken: 

Als planningsverantwoordelijke ben je voor 70% bezig met bureauwerk, waaronder de productieplanning, aanmaken van de productie-orders, coördinatie en voorraadbeheer in het ERP-systeem. 
Daarnaast sta je als productieverantwoordelijke voor 30% van je tijd in voor het coachen, aansturen en begeleiden van een 8-tal medewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid en orde en netheid op de werkplaats. In samenspraak met de aankoopverantwoordelijke werk je proactief mee aan een efficïent stockbeheer.

Profiel:

Een analytische ingesteldheid met een duidelijke helikopterview is een grote plus. Als productieverantwoordelijke hou je van verantwoordelijkheden en kan je prioriteiten stellen. Je hebt affi niteit met de houtsector en/of houtbewerking. Je bent praktisch en flexibel ingesteld. Je hebt een oog voor kwaliteit en bent informatica-minded.

Aanbod: 

 • Je wordt opgeleid door collega’s met meerdere jaren ervaring in de sector. 
 • Je komt terecht in een modern bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. 
 • Je mag rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen. 
 • Als plannings- en productieverantwoordelijke kan je bij ons rekenen op een prettige werkomgeving vol passie en projecten die tot ieders verbeelding spreken.

In the mood for wood? Solliciteer dan nu via hannelore@aanwervingshuis.be !

//